Den nye generation af
specialister i online synlighed
Kompetencer

Skab en rød tråd og et professionelt udtryk i din markedsføring

Vi er et stærkt, dynamisk og engageret hold af dygtige specialister, der med sans for udvikling, marketing, visuelle udtryk og design kan skabe en stærk identitet for dig. Med en ærlig, transparent og passioneret tilgang til faget sætter vi nye højder for kvalitet, leveringstider og effektivitet.

Online markedsføring kan være svært, vi har gjort det let for dig.

Cases

Vores mission er at gøre markedsføring nemt og overskueligt

Det kan være svært at holde styr på alle brikkerne, når man skal udarbejde og eksekvere på sin markedsføringsstrategi. Hvor skal man starte, og hvordan formidler man budskabet? Med sans for skarpe tekster, lækre grafiske løsninger og flotte videopræsentationer er vi den perfekte samarbejdspartner til at holde styr på alle brikkerne i dit puslespil.

Se alle cases
Process

Online markedsføring kan være svært, vi har gjort det let for dig

Vi lytter, vi planlægger, vi skaber. Alt sammen i tæt samarbejde med dig. Vores fornemmeste opgave er at rådgive i, hvordan du bedst udnytter alle dine markedsføringskanaler og formidler budskaber, som appellerer til de rette segmenter. Det er egentlig meget enkelt. Vi tager dig i hånden og guider dig til hvordan, dit brand opnår en stærkere konkurrencemæssig position i markedet.

01
Indledende arbejde
Inden vi trækker i arbejdstøjet, skal vi lære dig at kende. Vi kigger på din virksomhed, dit marked og dit produkt, hvorefter vi sammen finder ud af, om vi er et godt match!
02
Strategi
Muligheder og tiltag overvejes, hvorefter vi klarlægger din markedsføringsstrategi. Vi er eksperterne, der altid tager kundens briller på for det bedste resultat.
03
Opstart
Strategien er på plads, og vi skaber resultater ved at sikre styring, fremdrift, eksekvering, og at kvaliteten og indholdet stemmer overens med dét, du ønsker at kommunikere.
04
Løbende sparring
Vi er en aktiv samarbejdspartner, der løbende kommer med friske idéer, nye muligheder og forslag til forbedringer.
#VierConmedia

Det er utroligt, hvad der kan udrettes, hvis det er ligegyldigt, hvem der får æren

I dag består Conmedia af et ungt team på mere end 30 engagerede talenter, der tæller alt fra grafiske designere og markedsføringsspecialister til IT-udviklere og video-producere. Vi er ekstremt dedikerede til vores arbejde og går altid til opgaven med gå-på-mod, en passion og en stor portion energi. Vi ved en masse om det, vi laver, men vi ved også, at vi endnu ikke ved alt. Til gengæld er vi drevet af nysgerrigheden på at blive bedre, og dét er den tilgang, der har gjort os til den alsidige virksomhed, vi er i dag.

Mød teamet
Marie
Rebecca
Magnus P
Gustav
Frida
Laura
Simon
Rasmus Bugge
Marie
Rebecca
Magnus P
Gustav
Frida
Laura
Simon
Rasmus Bugge