#VierConmedia

Fællesskab, stærk kultur og god energi. Glade medarbejdere arbejder bedst!

Hos Conmedia er fællesskabsfølelse og en stærk kultur en central del af virksomhedens dna. Vi har det sjovt med hinanden både på og uden for kontoret, og det afspejler sig i måden, som vi behandler vores kunder på. Vi tror på, at det stærke sammenhold hos Team Conmedia smitter af på kundeoplevelsen og produktet.

Vi laver mange impulsive aktiviteter sammen uden for arbejdstiden, og den sociale dynamik, vi har med hinanden, er definerende for, hvem vi er. Der er plads til alle i vores unikke fællesskab, og vi tager altid imod nye kollegaer med åbne arme.

Bliv en del af Team Conmedia

Conmedia består af den nye generation af markedsføringsspecialister, der nytænker de traditionelle tilgange til faget. Vi er et ungt og energisk team, der brænder for at udvikle os selv og hinanden. Hos os arbejder vi sammen som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive dygtigere hver eneste dag. Vi er endnu ikke de bedste til alt, hvad vi laver, men vi har en ambition om at blive det.

Vi tror på, at vores virksomhed vokser sig i takt med, at vi forbedrer os individuelt. Det er også årsagen til, at vi har et stort fokus på medarbejderudvikling, og at virksomheden finansierer fuld uddannelse for mange medarbejdere. Hos Conmedia handler det ikke om, hvad du kan nu, men hvad du gerne vil lære. Vi vægter indstilling og energi over uddannelse og erfaring, når vi rekrutterer nye talenter til vores hold.

Send din ansøgning