Videoproduktion

Visuel storytelling igennem kreative og knivskarpe billeder, der klistrer på hukommelsen

Det kan være svært at fange kundernes opmærksomhed og endnu sværere at holde den. Mennesker husker 80% af det, vi ser, og kun 20% af det, vi læser. Skal du fange dine kunders opmærksomhed, gør du derfor klogt i at anvende video i din markedsføring. Det er en kunst at stå foran kameraet, men vi sørger for, at du føler dig komfortabel, har det sjovt og ender med at blive den næste store filmstjerne.

Profileringsfilm for Estate
Randers FC jubilæumstrøje
Konceptvideo for dinvinhandel.dk
Mad Med Mondrup
Training Ground, Den Gyldne Hjort

Video på abonnement

Udover produktionen af enkeltstående videoer i alle størrelser, arbejder vi også med et videokoncept på abonnement. Mange har en god intention, når de laver en reklamevideo, men ofte stopper markedsføringsaktiviteten her. Synlige resultater kommer af en kontinuerlig markedsføringsindsats, og det er præcis dét behov, vi løser med vores videokoncept.

Vi er et samlet hus af specialister med forskellige kompetencer, og vi har skabt et koncept, hvor du ikke skal tænke på noget. Vi planlægger det, driver det og eksekverer på det.

Strategisk planlægning

Først skal vi have lagt en kampagneplan for din virksomhed. Hvad vil I gerne have fokus på? Hvordan adskiller I jer fra konkurrenterne? Hvem er jeres målgruppe? Vi udarbejder i fællesskab en strategisk plan for de kommende 2-3 måneder.

01
Optagelse- og videoproduktion

Vi kommer ud og filmer på en fastsat dag. Vi har respekt for din tid og planlægger derfor altid efter, at alt kan blive optaget den samme dag. Efterfølgende redigerer vi video- og billedmaterialet, så det er klar til brug i kampagneperioden.

02
Tekstforfatning

Vores dygtige tekstforfattere udarbejder forskellige tekster til udvalgte sociale medier og sørger for at disse er i tråd med dét, du ønsker at kommunikere. Vi laver desuden undertekster til dine videoer, så alle seere får det fulde udbytte.

03
Offentliggørelse på sociale kanaler

De professionelle videoer og dertilhørende tekster er nu klar til at komme ud og leve på de sociale medier. Vi planlægger videoerne for dig med udgangspunkt i den tidligere udarbejdede strategiplan.

04

Tag din videokvalitet til nye højder

Droneoptagelser er med til at skabe liv og dynamik i dine videoer. Uanset om drejer sig om biler, boliger, mennesker eller noget helt fjerde, kan du vise nye, anderledes vinkler og perspektiver på dit produkt og skabe et professionelt udtryk.

Lad os tage en snak