SoMe Administrering

Skab en tydelig og genkendelig identitet på de sociale medier med visuelle content-oplevelser

Den berømte røde tråd er afgørende, når du vil skabe en sammenhæng i de budskaber, du markedsfører på sociale medier. Vi hjælper dig med at målrette dine budskaber, så du når ud til din målgruppe samtidig med, at vi holder den røde tråd, der afspejler dit brand.

Du skal have fokus på det, du er bedst til. Derfor gør vi din hverdag nemmere og bærer den administrative byrde, der ligger i at administrere, producere og distribuere content på dine sociale kanaler.

Instagram post mockup
Instagram

Instagram er de seneste år blevet et af danskernes foretrukne sociale kanaler. Mediet hænger sammen med Facebook og bør anvendes med et særligt fokus på personlig markedsføring.

Sans for skarpe tekster, lækre grafiske løsninger og flotte præsentationer

Personlig markedsføring er fremtiden, men nogle gange er et selfie alene bare ikke nok til at fange målgruppens opmærksomhed. Med skarpe tekster og en professionel opsætning skaber vi rammerne for det bedste førstehåndsindtryk, der udstråler den perfekte kombination af personlighed, professionalisme og troværdighed.

Lad os tage en snak
Billede- og videoproduktion

Med iøjnefaldende billeder og flotte videoer skabes blikfang på sociale medier! Vi står får at klippe og redigere dit materiale sammen til en præsentabel video og udarbejder underteksterne dertil. Vi lægger også gerne tid i at kreere og finpudse billeder, som visuelt skiller sig ud og viser dit produkt fra sin bedste side.

Tekstforfatning

Til et godt opslag hører en professionel og velformuleret tekst, der kort og præcist giver et indblik i dét, du ønsker at kommunikere. Med et friskt og ungdommeligt twist udarbejder vi velskrevede tekster, der passer til den målgruppe, du ønsker at ramme.

Strategisk partner

Vi sender løbende inspiration til nye opslagstyper og holder dig i ilden, så vi sikrer, at der altid er aktivitet på din side. Vi din højre hånd, der er proaktiv efter nyt indhold, besvarer beskeder og kommentarer på din profil og generelt sørger for, at dine sociale kanaler altid fremstår med et professionelt udtryk.