Hjemmesider

Din hjemmeside skal være indbydende, brugervenlig og noget, kunderne husker

Din hjemmeside er det førstehåndsindtryk, du giver kunder, samarbejdspartnere og potentielle nye kollegaer. Det er dit visitkort, som du bliver vurderet på baggrund af, og derfor er det afgørende at have en flot, indbydende og brugervenlig hjemmeside.

Vi forstår at gøre din hjemmeside enkel og levende, så den passer til det behov, du har. Det er ikke alle, der behøver en avanceret hjemmeside. I nogle forretninger kan simplicitet være at foretrække, og vi laver kun det, der giver mening for dig. Hverken mere eller mindre.

Lad os tage en snak
Brugervenlighed

Brugervenlighed er det vigtigste aspekt for at give dine kunder en god oplevelse på din hjemmeside. Det er bl.a. væsentligt, at der er taget højde for, at din side fungerer på mobiltelefon.

Webudvikling

Hvilke funktionaliteter skal din hjemmeside have? Det er vigtigt, at der er styr på den bagvedliggende webudvikling, så vi kan sikre, at alt fungerer planmæssigt på din side.

Drift og vedligeholdelse

Efter hjemmesidens lancering er det essentielt at sørge for at drifte og vedligeholde siden. Vi sørger for løbende opdateringer småjusteringer og hosting, så du ikke skal tænke på noget.

Har du et projektsalg med boliger, som du skal have solgt eller udlejet?

I udarbejdelsen af hjemmesider specialiserer vi os særligt i projektsalg. Vi har en full-service løsning, hvor vi kan stå for alt fra hjemmeside og visualiseringer til katalog og markedsføringsmateriale i forbindelse med projektet.

Det er essentielt, at projektet har en informativ og flot hjemmeside, hvor interessenter kan følge med i byggeriet og se visualiseringer af husene. Vi opsætter bl.a. 'tracing' på hjemmesiden for at lære din målgruppe bedre at kende, udarbejder en virtuel situationsplan med oversigt over ledige boliger og udvikler en boligstøtteberegner. Alt sammen med brugeroplevelsen i fokus.

Lad os tage en snak