Produktion og administration af SoMe content for 300 ejendomsmæglere

Service
Vi samarbejder med Nykredit Mægler og står for .
Kunde
Nykredit Mægler
Dato
1/10/2022

Vi sikrer, at de enorme mængder af content, alt sammen er i tråd med hovedkontorets retningslinjer.

Hos Conmedia har vi gennem en længere årrække haft et landsdækkende samarbejde med Nykredit Mægler, der består af mere end 300 ejendomsmæglerforretninger i Nybolig og Estate. Vi er den største leverandør til kæden og står for udarbejdelsen af hovedparten af den markedsføring, der kommunikeres ud både lokalt og nationalt. I 2021 producerede vi mere end 70.000 content-opgaver med video/billede og tekst for Nykredit Mægler, og vi står derudover for at administrere det praktiske på alle de sociale kanaler, så mæglerne kan bruge deres tid på at sælge boliger.

I samarbejdet med Nykredit Mægler sikrer vi, at de enorme mængder af content, der kommer ud på de sociale medier, alt sammen er i tråd med hovedkontorets retningslinjer. Vores fornemmeste opgave i samarbejdet er at forene de lokale forretningers behov med hovedkontorets ønsker.

Jeg kender til Conmedia fra min tid som Salgschef i Nykredit Mægler og i mit nuværende job som Direktør & Partner i 5 Nybolig-forretninger, og jeg har derfor siddet på hver side af bordet. Conmedia formår at forene et hovedkontor og de lokale forretninger. De løser mange dagligdagsudfordringer for begge parter, og man bliver altid mødt af en god energi, hurtige svar og imødekommende personale. Det skaber en stor værdi for både hovedkontoret og forretningerne at have en samarbejdspartner som Conmedia.

Allan Jørgensen
Tidligere: Salgschef, Nykredit Mægler