Salling Group

“Conmedia formår at bygge bro mellem hovedkontoret og de lokale varehuse. Det skaber en stor værdi for os at vide, at vores forretninger bliver hjulpet til en lettere hverdag, og at vi samtidig kan sikre, at føtex-brandet altid fremstår på en flot og præsentabel måde. Vores opfattelse i Salling Group er, at Conmedia arbejder professionelt, effektivt og med mange gode idéer, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra forretningerne”

Karin Helene Sommer

Marketing Director hos føtex, Salling Group

SoMe Administrering
Videoproduktion
Grafisk Design
Om samarbejdet

Conmedia har et fast landsdækkende samarbejde med Salling Group omkring Facebook administrering og produktion af content for mere end 100 føtex-forretninger i hele landet. Kort fortalt: Vi agerer bindeled mellem hovedkontoret og de lokale varehuse!

Vi sikrer, at markedsføringen i de lokale varehuse er i overensstemmelse med det udtryk, som hovedkontoret ønsker at kommunikere, og samtidig gør vi hverdagen nemmere for medarbejderne i forretningen, der kan få produceret professionelt content på rekordtid. Vores fornemmeste opgave er at fjerne en administrativ byrde for føtex-forretningerne og skabe en professionalisme og ensartethed i det markedsføringsmateriale, der anvendes lokalt.

Salling Group bruger os derudover til mange andre markedsføringsaktiviteter, hvor vi bl.a. producerer profileringsvideoer for de enkelte varehuse.

Videooptagelse i føtex forretning
Væg i føtex
Mobiltelefon i hånd
Føtex Nicolinehus dronefoto
Skal vi også hjælpe dig med at skabe resultater?
Lad os tage en snak
Group