Alle vores kompetencer samlet i én pakke

Der er mange bolde at holde styr på, hvis man ønsker at skyde papegøjen med sin markedsføring! Det kan være svært at jonglere rundt med det hele, men hos Conmedia samler vi det hele ét sted og kan koge det ned til en samlet pakke, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Vi holder styr på alle brikkerne og hjælper med at samle puslespillet

Den røde tråd er alpha og omega, hvis du ønsker at skabe en stærk identitet og et brand, der bliver husket af dine kunder. Derfor dækker vi hele paletten af markedsføringsaktiviteter og sørger for, at alt er i tråd med din virksomheds værdier og har et ensartet udtryk. Vi er eksperter i at sikre, at din virksomhed altid er genkendelig - uanset hvor man ser eller hører om den. Vi lægger brikkerne for din markedsføring, så du kan bruge kræfter på din forretning.

Vi lytter, vi planlægger, vi skaber. Alt sammen i tæt samarbejde med dig.

Vi ved, hvor vigtigt samarbejde er. Derfor lytter vi altid til dig, før vi trækker i arbejdstøjet. Vi er på samme hold, og vores passion er din succes.

Lad os tage en snak
Group
Personer griner i sofa
Indledende arbejde

Inden vi trækker i arbejdstøjet, skal vi lære dig at kende. Vi kigger på din virksomhed, dit marked og dit produkt, hvorefter vi sammen finder ud af, om vi er et godt match!

Person holder møde
Strategi

Muligheder og tiltag overvejes, hvorefter vi klarlægger din markedsføringsstrategi. Vi er eksperterne, der altid tager kundens briller på for det bedste resultat.

Opstart

Strategien er på plads, og vi skaber resultater ved at sikre styring, fremdrift, eksekvering, og at kvaliteten og indholdet stemmer overens med dét, du ønsker at kommunikere.

Løbende sparring

Vi er en aktiv samarbejdspartner, der løbende kommer med friske idéer, nye muligheder og forslag til forbedringer.