Tipo-00 hvedemel
Æg
Hvid miso
Sødkartoffel
Ricotta
Parmigiano reggiano (eller anden hård ost)
Citrongræs
Skalotteløg
Ingefær
Cayenne
En rigtig god hvidvin
Chiliflager
Røde tørrede chili
Neutral olie
Creme fraiche
Bland mel, æg og ælt til pastadej.
Rul pastadejen ud.
Rør bagt sødkartoffel, ricotta, miso, ost og æg sammen til fyld.
Fyld pasterne og form i den fyldte pastaform du ønsker.
Skær skalotteløg, citrongræs og ingefær.
Rist det af i en pande.
Tilføj cayenne og hvidvin.
Reducer og sigt saucen.
Tilsæt creme fraiche og skum op.
Nu har du mødt mig og set, hvad jeg bruger min fritid på.
Måske skal du lave samme ret eller også ønsker du blot, at jeg laver din næste grafiske opgave?
Så læs med herunder
Hej! Jeg hedder Rasmus Pagter
Når jeg ikke skaber visuelle mirakler hos Conmedia, er jeg i køkkenet og nørder tortellini og fine dining. Min passion for madlavning begyndte som en barndomsdrøm om at blive kok, så jeg kunne lave aftensmad til min farmor, når hun blev gammel. Jeg lader mig inspirere af topkokke som Rene Mammen og Rasmus Kofoed, hvilket kan give udfordringer derhjemme.
Jeg bor i Aarhus, men er opvokset i Randers, og jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter – selvom det oftest kun er mig selv, der nyder resultaterne!
Siden 2021 har jeg hjulpet vores kunder med alt fra flyers og store bannere til smukke hjemmesider og opslag til sociale medier. Jeg værdsætter det tætte samarbejde med kunden og garanterer hurtige og professionelle løsninger.
Har du brug for grafisk assistance til dit næste projekt – eller måske en kok til din næste fest? Så kontakt mig endelig!
3 stk Adobe programmer
500g store bannerreklamer
3 hele kampagner til kæderne
2l geniale brainstorms
120g sjove idéer
5dl #vierconmedia fællesskab
En knivspids spicy kode