Skal du sende os filer? Klik her

Conmedia er dine eksperter i content og online synlighed

Conmedia er et alsidigt reklamebureau bestående af innovative, passionerede og initiativrige medarbejdere med øje for detaljen.

Vi løser en række af forskellige typer markedsføingsopgaver for vores kunder. Fælles for dem alle er, at vi altid leverer hurtigt og i meget høj kvalitet.

Netop hurtig levering og høj kvalitet er nøgleværdier hos Conmedia, hvor vi altid tager kundens briller på for det bedste resultat.

Nedenfor bliver du introduceret til nogle af de mange muligheder hos Conmedia, men hvis du har brug for hjælp til andre opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os.

Socialt content til større
kæder – hurtigt
og i ultra høj kvalitet.

Vores kerneprodukt er Facebook administrering, hvor vi varetager administration, distribution og produktion af content til din online profil. På den måde sikrer vi, at der er det rigtige flow i det indhold, der bliver lagt op på siden.

Som supplement til Facebook arbejder vi også med andre sociale platforme, hvor vi kan skabe en stærk synergi på tværs af de forskellige markedsføringskanaler.

Hos Conmedia samarbejder vi hovedsageligt med større kæder, hvor vi hurtigt kan eksekvere og skabe et nyt, professionelt udtryk og distribuere det i hele landet.

Brug for lækkert design
og grafik i højeste
kvalitet?

Den visuelle oplevelse er en central del af vores produkt, og derfor tilbyder vi at udarbejde flotte løsninger til grafiske opgaver og projekter. Vi har et hold af dygtige og kreative grafikere, som altid er klar til at hjælpe dig!

Videoproduktion i høj
kvalitet

Hos Conmedia tilbyder vi ligeledes at lave din reklamefilm, hvor vi kommer og skyder videomaterialet. Vi sikrer, at kvaliteten og indholdet af de forskellige klip stemmer overens med det udtryk, du ønsker at kommunikere.

Vores hold af skarpe individer
er klar til også at hjælpe dig!

FEDT, Lad mig høre fra jer