Skal du sende os filer? Klik her

Fællesskab, stærk kultur og god stemning. Glade medarbejdere arbejder bedst!

Hos Conmedia er fællesskabsfølelse og en stærk kultur en central del af virksomhedens dna. Vi har det godt med hinanden både på og uden for kontoret, og det afspejler sig i måden, som vi behandler vores kunder på. Vi tror på, at det stærke sammenhold hos Team Conmedia smitter af på kundeoplevelsen og produktet.

Vi laver mange impulsive aktiviteter sammen uden for arbejdstiden, og det er med til at skabe virksomhedens kultur. Conmedia er et skarpt hold af dygtige og passionerede medarbejdere, som altid tager imod nye med åbne arme.

Vil du med på holdet? Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende nye medarbejdere, som ønsker at brænde igennem sammen med resten af vores stærke hold. Vi ansætter på baggrund af kvalifikationer, engagement og personlighed, og vi er åbne overfor alle ansøgninger.

Gåpåmod, disciplin, åbenhed og en stærk personlighed er helt essentielle egenskaber, som vi vægter højt!

Send os din ansøgning

Ledige stillinger hos Conmedia

Kan du se dig selv arbejde hos Conmedia? Vi er en ung virksomhed med store ambitioner, og vi er altid på udkig efter profiler med drive og gåpåmod. Vi stiller høje krav til os selv og vores kunder – derfor stiller vi selvfølgelig også krav til vores nye medarbejdere. Erfaring er  ikke nødvendigvis et krav, så længe at du har interessen, engagement og et højt ambitionsniveau.

 

På nuværende tidspunkt søger vi: